راه‌اندازي کارگاه مواد و مصالح در محوطه تاريخي زيويه

«سيد محمد حسيني» در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا (chtn)، ضمن بيان اين مطلب گفت: تحقيقات و پژوهش‌ها در محوطه زيويه و غار کرفتو همچنان ادامه دارد.

او ادامه داد: پلان مديريتي پايگاه ميراث‌فرهنگي زيويه و کرفتو در سال گذشته تهيه شد که طبق اين پلان هشت کميته تخصصي به صورت ويژه فعاليت خود را در راستاي انجام تحقيقات و پژوهش‌ها در اين منطقه آغاز کردند.

مدير اين پايگاه ميراث فرهنگي تصريح کرد: راه‌اندازي کارگاه مواد و مصالح در راستاي تهيه خشت و مصالح مورد نياز براي مرمت و ساماندهي بخش‌هاي مختلف محوطه زيويه طبق همين پلان صورت مي‌گيرد.

«حسيني» افزود: خشت و مصالح مورد نياز در اين بخش طبق همان مصالحي که در ساخت اين مواريث فرهنگي مورد استفاده قرار گرفته، تهيه مي‌شود.

اين مقام مسوول با اشاره به اينکه با راه‌اندازي اين کارگاه تلاش مي‌شود مصالحي استفاده شود که نزديکي بسياري با مواد به کار رفته در محوطه زيويه دارد، اظهار داشت: اعضاء کميته تخصصي مواد و مصالح که در راستاي پلان مديريت تشکيل شد، در اين کارگاه فعاليت خواهند کرد.

او اضافه کرد: همچنين در ساخت مواد و مصالح جديد از ترکيب بهتري نسبت به مواد قبلي به کار رفته استفاده مي‌شود.

مدير پايگاه ميراث‌فرهنگي زيويه و کرفتو بيان داشت: استفاده از توليدات اين کارگاه در فضاهايي خواهد بود که به طور کامل خشت و مصالح آن‌ها از ميان رفته و در حال تخريب هستند.

«حسيني» در ادامه اظهار داشت: آنچه در گام اول اهميت دارد حفظ بناها و آثار موجود در اين محوطه تاريخي به همان شکل نخست و بدون هيچ تغيير است.

به گفته او اعتبار مورد نياز راه‌اندازي اين کارگاه در سال 89 تأمين شد که به تازگي پس از طي کردن مراحل مختلف به اين پايگاه ابلاغ شده است.


111/

انتهای پیام/

کد خبر 139002162